May 22, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Përfundon seanca, debati për arsimin shtyhet për javën e ardhshme – KosovaPress

1 min read

Ka përfunduar seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, ku debati mbi organizimin e arsimit në të gjitha nivelet gjatë pandemisë COVID-19 është shtyrë për javën e ardhshme.

Në pikat e fundit të rendit të ditës, deputetët formuan komisionin Ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Bordit të RTK-së dhe formimin e një komisioni tjetër për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Komisionit të Pavarur për Media.

Ndërsa, për ndryshimin e emërtimit të Komisionit për Shëndetësi nuk pati kuorum.

Burimi i lajmit: Kosova Press