December 4, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Përplasje mes Bogujevcit e Gashit me mikrofona të fikur – KOHA.net

1 min read

Një përplasje verbale ka ndodhur mes nënkryetares së Kuvendit Saranda Bogujevci dhe shefit të Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi.

Krejt kjo ka ardhur pasi Qeveria ka dashur ta fus në rend dite shqyrtimin e rekomandimit për raportin vjetor të AKP-së dhe emërimin e anëtarëve të bordit të ARKEP-it.

Opozita njëzëri e ka kundërshtuar këtë duke e quajtur veprim të ngutur.

Pasi është diskutuar nga opozita e pozita, Bogujevci dhe Gashi kanë pasur një diskutim me mikrofona të fikur. Krejt çka është mundur të kuptohet është insistimi i Bogujevcit e cila disa herë i ka kërkuar Gashit të ulet në vendin e tij.

Kuvendi i Kosovës sot ka nisur seancën plenare të Kuvendit me dy propozime atë të raportit vjetor të AKP-së dhe emërimi i anëtarëve të bordit të ARKEP-it.

Burimi i lajmit: Koha.net