December 8, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Qeveria emëron bordin e drejtorëve të Postës

1 min read

Qeveria e Kosovës, ka emëruar sot edhe bordin e përkohshëm të drejtorëve të Postës së Kosovës.

Kryesuese e Bordit të Drejtorëve është zgjedhur Safija Beseni.

Ndërsa, anëtarë janë emëruar: Sebahate Krasniqi, Genc Rama dhe Naim Haliti.

Ky Bord do të ketë mandat të përkohshëm, deri në emërimin e bordit me mandat të plotë.

Burimi i lajmit: Epoka e Re