May 24, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Renditja e re e FIFA-së: Kosova e 120, Shqipëria në vendin 66 – KosovaPress

1 min read

FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve, sipas së cilës në vendin e parë vazhdon të mbetet Belgjika, pasuar nga Franca, Brazili, Anglia dhe Portugalia.

Kosova mbetet në vendin 120, ndërsa Shqipëria mbesin në vendin e 66-të.

Kombëtarja kosovare luan më 1 qershor kundër San Marinos, ndërsa tri ditë më vonë kundër Maltës.

Burimi i lajmit: Kosova Press