January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Spanja – shteti i radhës i zgjerimit të veprimtarisë së kompanisë Funerali “Elezi”  – Telegrafi

4 min read

Me prezencën dhe shërbimet e veta pothuajse gati të gjitha vendet e Bashkimit Evropian, kompania Funerali “Elezi”, tashmë ka zgjeruar veprimtarin e vet duke ofruar shërbime edhe në shtetin e Spanjës. E gjithë kjo, falë përkushtimit të stafit profesional, të cilët gjithmonë janë në shërbim të klientëve.

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”, kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi, dhe me një përvojë afër 20 vjeçare, me staf profesional, bënë transportit të kufomave, nga shtetet e Evropës perëndimore, në të gjitha trojet shqiptare.

Së fundmi kjo kompani pati zgjeruar veprimtarin e vet, edhe në dy qytete tjera të Gjermanisë, si në Dortmund dhe në Wiesbaden, dhe po ashtu, përpos filialit në Prishtinë, tashmë bashkëpunim është në nivelin e duhur edhe kompaninë “Funerali’, në Tiranë.

Si çdo herë, pronari i kësaj kompanie, Avni Elezi, suksesin dhe gjithë aktivitetit gjithmonë ua atribuon klientëve, të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia e kompanisë në fjalë.

Ai tha se kompania e tij, e cila është përherë në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme të Evropës, fluksi më i madh i punës në këto kohëve të punës, përpos Spanjës, ka qenë në Francë, Gjermani, Austri, Itali, Belgjikë e Zvicër.

“Rastet që kanë përfunduar tragjikisht janë nga më të ndryshmet, duke filluar nga pandemia COVID-19, virus ky që ka preku tërë botën, e deri tek aksidentet”, tha ai duke apeluar tek të gjithë qytetarët që të kenë kujdes ndaj të gjitha fatkeqësive.

Pronari Avni Elezi, shtoi se shërbimi që bënë kompania e tij, është shumë delikate, sepse, sipas tij, ka të bëj me dërgesa të natyrës trishtuese dhe pikëlluese drejtë Kosovës, dhe vendeve tjera shqiptare.

“Meqë puna e kompanisë, ka të bëjë me transportimin e kufomave nga mërgata për tu varros në atdhe, mundohemi që të jemi edhe pranë familjarëve, të cilët kanë humbur më të dashurit e tyre”, tha ai.

Puna, përkushtimi dhe përvoja shumë vjeçare e këtij profesioni, ka bërë që kjo kompani të jetë shumë e kërkuar në mbarë Evropën, prandaj edhe klientët në momentet më të vështira dhe të trishtuara, përzgjedhin për shërbime këtë kompani.

Duhet përmendur se kjo kompani, bënë bartjen e kufomave nga vendet evropiane për në atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bartje kjo e cila bëhet me autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si edhe me aeroplan.

Po ashtu bartja e kufomave për në atdhe, Kompania Funerali “Elezi”, e bënë nga të gjitha vendet e Evropës si: Gjermani, Danimarkë, Zvicër, Austri, Slloveni, Luksemburg, Holandë, Belgjikë, Francë, Itali, Norvegji, Suedi, etj, duke qenë gjithmonë 24 orë në shërbimin e klientëve.

Kompania Funerali “Elezi”, ofron zgjidhje të shumta si p.sh: rregullimin e dokumentacionit përkatës për transferimin e kufomës, porositjen e arkivoleve sipas kërkesës si dhe ritualet fetare, dhe njëherit ofrojnë mundësi unike (transport kufomash) për familjet për të krijuar momente shërimi pas humbjes.

Po ashtu, kjo kompani bënë transportin e kufomave nga Belgjika për në Mal të Zi, nga Belgjika për në Luginën e Preshevës, transportin e  kufomave nga Franca për në Kosovë, transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, transportin e kufomave nga Belgjika për në Shqipëri, transportin e kufomave nga Belgjika për në Maqedoni, etj.

Kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi, me një përvojë afër dy dekada, përpos transportit të kufomave, ofron edhe këto shërbime:

Përpos që bënë bartjen e kufomave që bëhet me autoveturë ose aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit; rregullimin e dokumentacionit; kryerjen dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 orëve në destinacionin e kërkuar, kjo kompani bënë edhe organizimin e ritualeve, përderisa sipas kërkesës së familjarëve, bëjnë edhe organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Përndryshe, Kompania Funerali “Elezi”, me përvojën e profesionin, ka bërë që kjo kompani të jetë më e kërkuara. Porosia e pronarit të kompanisë në fjalë është se “na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj”.

Kjo kompani është  24/7 në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme evropiane. Këtë kompani mund ta kontaktoni në këtë numër telefoni +491741006637, në faqen www.funerali.de, dhe në emailavnielezi@live.de.

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Burimi nga Telegrafi