November 29, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Streha e dashurisë për fëmijët bonjakë

1 min read

Për familjet Ahmeti nga Prishtina, asgjë nuk vjen para dashurisë e humanizmit.

Këto familje janë për pesë vjet me radhë familje strehuese për fëmijët pa përkujdesje prindërore.

Varësisht nga mundësia e gjetjes së një familje birësuese ose rikthim në familjen biologjike, jetesa në këto shtëpi të përkohshme, ku marrin dashuri të përhershme, zgjatë me muaj dhe me raste, me vite.

Gjetjen e familjeve strehuese, qëndrimin tek ta dhe birësimi nga familje të tjera është një proces që kontrollohet nga Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror dhe nga Qendra për Punë Sociale.

[embedded content] Burimi i lajmit: IndeksOnline