December 9, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Tifozët rikthehen në stadiume dhe palestra në Shqipëri

1 min read

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur lehtësimin e masave anti-COVID-19 në Shqipëri.

Me masat e reja parashikohet edhe rikthimi I tifozëve në stadiumet dhe palestra deri në 30%.

“Lejohen kampionatet sportive me prezence te tifozeve me kapacitete te reduktuara deri ne 30% sipas protokollit te IShP”, shkruhet në njoftimin e bërë publik ditën e sotme.

Tifozët kanë qenë të ndaluar në stadiume dhe palestra që nga marsi i vitit të kaluar kur u paraqitën rastet e para me COVID-19 në Shqipëri.

Burimi i lajmit: Epoka e Re