January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Transporti publik falas në Luksemburg/ Mbi 10 mijë persona gjatë ditëve të punës po e përdorin

1 min read

Luksemburgu ka përshëndetur rezultatet ‘pozitive’ pasi u bë vendi i parë që bëri transportin publik falas vitin e kaluar,

Mbi 10,000 njerëz që e përdorin atë çdo ditë gjatë ditëve të punës, transmeton Indeksonline.

“Rezultatet janë pozitive pavarësisht nga fakti që me mbylljen dhe punën në telekomunikim, gjithçka nuk po funksionon ende me 100 përqind,” tha për LADbible Dany Frank, zëdhënëse nga Ministria e Lëvizjes dhe Punëve Publike në Luksemburg. /Indeksonline/

Burimi i lajmit: IndeksOnline