January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Ymeri: Detyra e Kurtit nuk është të tregoj si bëhet opozita – GazetaBlic

1 min read

Analisti Visar Ymeri ka thënë se kryeministri Kurti përderisa është në pushtet, ai duhet të fokusohet ta dijë vetëm qeverisjen dhe jo të jetë i një mendimi totalizues.

“Kurti po pozicionohet sikur ai personi qe e di edhe qeverisjen më mire edhe opozitën më mirë, pra në një farë mënyre është i një mendimi totalizues por kur je ne opozite është dashur ta dish opoziten më mire kur je ne pushtet duhet ta dish qeverisjen më mire”, tha ai.

Këto deklarata vijnë pas debatit që pati Kurti me opozitën në Kuvendin e Kosovës të mbajtur për shkarkimin e bordit të AKP-së

Burimi i lajmit: Gazeta Blic