May 19, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Abazoviq me vizitë zyrtare në Beograd

1 min read

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq pritet të zhvillojë një vizitë zyrtare në Beograd në qershor.

Abazoviq ishte i ftuar në një emision televiziv të televizionin A1TV dhe tha se me kënaqësi do të udhëtonte në Beograd.

“Mali i Zi duhet të dërgojë një ambasador të ri në Serbi”, tha Abazoviq duke shtuar se “ne duhet të provojmë të relaksojmë marrëdhëniet dhe t’i zbresim ato në shoqërore”.

Ai tha se nuk dëshiron raporte armiqësore sidomos me fqinjët.

Burimi i lajmit: IndeksOnline