December 4, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Ambasada amerikane i dhuron AKK teste rapide antigjen – Telegrafi

1 min read

Ambasada amerikanë Kosovës i ka dhuruar një ditë më parë Asociacionit të Komunave të Kosovës teste rapide antigjen në vlerë prej 476.000 dollarë.  

Në njoftimin e AKK-së thuhet se testet do të lehtësojnë testimin e shtuar në shumë komuna të ndryshme.

“Ambasada e Shteteve të Bashkuara dje i ka dhuruar Asociacionit të Komunave të Kosovës Teste Rapide Antigjen në vlerë prej 476.000$  me përkrahjen e programit për Ndihmë Humanitare #EUCOM. Testet do të lehtësojnë testimin e shtuar në shumë komuna të ndryshme.

Koloneli Steve Rose dhe Majorja Courtney Olson ishin të pranishëm gjatë këtij dhurimi së bashku me Z.Sazan Ibrahimi nga Asociacioni i Komunave të Kosovës”, shkruan AKK në Facebook. /Telegrafi/

Burimi nga Telegrafi