May 22, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Dera misterioze e jashtme që fsheh “fshatin brenda një fshati” – Telegrafi

2 min read

Nuk ka asgjë që duam më shumë sesa kur një pronar shtëpie zbulon një tipar të çuditshëm dhe të fshehur në shtëpinë e tyre.

Por çka nëse në vend që të gjeni një bodrumi të fshehur ose një rrugëkalim në pronën tuaj, ju hapni derën e përparme për të parë një fshat brenda një fshati.

Tingëllon pothuajse shumë e mirë për të qenë e vërtetë, apo jo?! Kjo shtëpi ndodhet në zemër të fshatit popullor të peshkimit Appledore, në Devon, është një derë që nuk përshkruhet pikërisht nga Bude Street, e cila të çon në një oborr privat të stilit Mediteranin, të cilin të gjitha pronat janë të përqendruara përreth.

Oborri përmban një shtëpi kryesore me pesë dhoma gjumi, plus tre shtëpi shtesë dhe tre apartamente të tjera, si dhe një dyqan. Tregtuar si një ‘fshat brenda një fshati’ prona shumë planëshe po shitet nga Jackson-Stops. Nëse jeni kurioz se sa do të kushtonte diçka e tillë, e gjithë prona do t’i siguroj pronarit 1.5 milion paund.

Në përshkrim thuhet: “Kjo është një mundësi unike për të blerë një pronë të gjithanshme, e vendosur në zemër të këtij fshati bregdetar mahnitës, por duke ofruar një shkallë të lartë të privatësisë. Prona i ofron blerësit të ardhshëm mundësinë e zotërimit të një ‘fshati brenda një fshat’, pasi prona ka ndjesinë e komunitetit të vet privat, të gjitha të vendosura rreth një oborri qendror të lavdishëm të stilit mesdhetar.

“Shtëpia kryesore përfshin strehim me pesë dhoma gjumi të rregulluara në tre kate. Ekzistojnë edhe tre shtëpi shtesë (dy me një dhomë gjumi dhe një me dy dhoma gjumi), të cilat shitësit aktualë i lëshojnë me qira për të gjeneruar të ardhura fitimprurëse”.

Prona gjithashtu ka një garazh, e cila me sa duket është një gjë e rrallë në Appledore. /Telegrafi/

Burimi i lajmit: Telegrafi