May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

“Dhimbjet e Gjakovës”, të martën në Doku n’Klan (VIDEO)

1 min read

Por, atyre do t’u ndodhte më keq se kaq.

Në pranverën e këtij viti, ato u detyruan të ndaheshin, pa vullnetin e tyre, nga djemtë e burrat.

Të cilët nuk do ti shihnin më, kurrë. Forcat serbe të sigurisë i morën me vete, për të mos lënë asnjë shenjë të tyre, kurrkund. Por, ato asnjëherë nuk u ndal së kërkuari për dashuritë e jetëve të tyre.

Mes përpjekjeve për të kuptuar për fatin e tyre, ato thonë se shpesh herë harronin pjesën tjetër të familjes.

Dhimbjet e Gjakovës, është dokumentari që shpalos përpjekjet e grave të Gjakovës, për të gjetur fëmijët dhe burrat që u zhdukën në luftë.

Të martën nga ora 22:00 në Doku n’Klan.

Burimi i lajmit: Klan Kosova