December 5, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Enver Petrovci merr çmimin për vepër jetësore në teatër

1 min read

Aktorit Enver Petrovci i është ndarë çmimi për vepër jetësore në teatër.

Këtë vlerësim Petrovci e pranoi nga Hajrullah Çeku, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Ai është shprehur falënderues për këtë çmim që ka marrë, njofton Klan Kosova.

“Çmimi i parë që më jepet nga qeveria kosovare”, ka thënë Petrovci.

Burimi i lajmit: Klan Kosova