May 23, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Gjithsej 143 kundërvajtje në komunikacion në Shkup, 18 për tejkalim shpejtësie – Telegrafi

1 min read

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përfocuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Shkupit janë shqiptuar 143 masa, prej të cilave 18 janë për tejkalim shpejtësie, gjashtë për tejkalim shpejtësie, 11 për motoçiklistët”, thuhet në njoftimin e policisë.

Ata shtojnë se tetë dënime janë shqiptuar për kalim në të kuqe, 11 për mosregjistrim të automjeteve dhe 58 për parkim jo të rregullt.

Aksionet të këtilla do të ketë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë./Telegrafi/

Burimi i lajmit: Telegrafi