May 24, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Kurti prezanton bordin e ARKEP-it – GazetaBlic

2 min read

Kryeministri, Albin Kurti, përmes një njoftimi në Facebook ka prezantuar bordin e institucionit të ARKEP.

Kurti ka shpalosur emrat e tyre dhe profesionet për secilin veç e veç.

Postimi i plotë:

Me një ekip profesionistësh e profesionistesh me përvojë në institucione, në industri dhe në akademi, jemi të bindur që ky është Bordi më i kualifikuar që institucioni i ARKEP-it ka pasur ndonjëherë, dhe kemi besim të plotë që ky Bord do të jetësojë vizionin për zhvillimin e sektorit.

ARKEP është rregullator i komunikimeve elektronike dhe postare. Drejt vendosjes së tij në krye të detyrës kushtetuese dhe ligjore, tash kemi përbërjen e re të Bordit të ARKEP të votuar mbrëmë në Kuvendin e Republikës:

z. Nazim Rahimi – Inxhinier i Postës dhe Telekomunikacionit me 19 vite përvojë në sektorin postar, në ministrinë e linjës dhe ARKEP;

z. Shkumbin Hamiti – inxhinier i Telekomunikacionit e Informatikës me 17 vite përvojë pune në pozita udhëheqëse në Nokia. Hulumtues në akademi e industri me 12 patente për inovacionet e tij;

Prof. Dr. Lule Ahmedi –Profesoreshë në Universitetin e Prishtinës me përvojë 25 vjeçare dhe dhjetëra publikime ndërkombëtare;

znj. Rrezarta Duraku Ajeti – Inxhiniere e Telekomunikacionit dhe Master në Administrim Biznesi, me 12 vite përvojë pune në Telekomin e Kosovës;

z. Arijan Qorolli – Ekonomist me 16 vite përvojë pune të analizë tregu në ARKEP.

LEXO EDHE:

Kandidat i VV- Lista Guxo për kryetar të Prizrenit?! Vjen deklarata e Haxhi Avdylit

Burimi i lajmit: Gazeta Blic