July 30, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Mozaiku, shtëpia e re për artistët dhe kreatorët e rinj – Telegrafi

1 min read

“Mozaiku” tashmë do të jetë një formë e re e parave të transformuara në mënyrë digjitale.

Këtë e ka bërë të mundur Shpat Konomi, i cili ka qenë i ftuar në një emision në Kanal 10.

Ai ka folur për shërbimet digjitale, duke theksuar se ende po përdoren format tradicionale nga një shumicë e njerëzve.

“Pas 10 deri 20 vitesh të gjitha paratë do të jenë digjitale”, është shprehur Konomi.

Kjo sipas tij do të ndihmojë një pjesë të madhe të popullsisë, pasi gjithçka ka kaluar në mënyrë digjitale. /Telegrafi/

[embedded content]

Burimi i lajmit: Telegrafi