May 23, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Në dy raste policia në Prizren sekuestron armë

1 min read

Policia në Prizren gjatë realizimit të detyrave gjeti dhe sekuestroi dy armë në pronësi ilegale. Në rastin e parë zyrtarët patrullues ndaluan një automjet për kontroll në rrugën Prizren-Vermice, gjatë kontrollit policët gjeten në pronësi ilegale një arme të tipit revole Bereta si dhe 16 fishek kalibër 9mm.

Me këtë rast u procedua penalisht i dyshimti D. K i lindur në vitin 1995, rasti po vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

Në rastin e dyte patrulla policore u informua se në rrugën “Wesli Clark”, në Prizren, një person i dyshimtë kishte kanosur një qytetarë duke ja drejtuar armën e mbushur. I dyshimti u arrestuan nga Njësia e Reagimit të Shpejte të policisë, ku gjatë kontrollimit ju gjete një armë e tipit revole dhe 6 fishek të cilët i posedonte i dyshimti. Përveç kanosjes dhe mbajtjes ilegale të armës i njëjti rezultonte edhe nën ndikim e alkoolit me 1.61 promil.

Pasi u informua prokurori i Shtetit i dyshimti R.B i lindur në vitin 1982 u ndalua në mbajte në afat prej 48 orë. Me rastin po merren njësia e hetimeve në Prizren.

Burimi i lajmit: IndeksOnline