May 24, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Neymar dhe Nike ndajnë rrugët, kjo është arsyeja – GazetaBlic

1 min read

Neymar dhe Nike kanë prishur bashkëpunimin mes tyre.

Nike prishi partneritetin e saj me Neymar sepse ylli brazilian i Paris Saint Germain refuzoi të bashkëpunonte në një hetim të brendshëm të markës, pasi një punonjëse e akuzoi atë për sulm seksual ndaj saj, shkruan GazetaBlic Sport.

Neymar kishte marrëveshje bashkëpunimi me markën e njohur për një kohë të gjatë, megjithatë marrëveshja nuk shkoi deri në fund pas kësaj ndodhie.

Burimi i lajmit: Gazeta Blic