May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Nga Instituti Hidrometeorologjik tregojnë se a mund të ketë vërshime pas reshjeve

1 min read

Në disa zona të Kosovës kanë ndodhur vërshime si pasojë e reshjeve të shiut që ishin gjatë ditës së djeshme por që vazhduan edhe sot.

Hidrologu Bashkim Kastrati ka thënë për se nuk ka rrezik që të ketë vërshime të mëdha në Kosovë pas këtyre reshjeve që kanë ndodhur.

“Po të kishte rrezik për vërshime ne si Institut i Hidrometeorologjisë paralajmëron 24 orë më parë. Në vend nuk parashikohet të ketë vërshime fluriale. Kjo stuhi është në kalim dhe sipër, brenda disa orëve do të kalojë, nuk do të ketë pasojë në vërshime”, ka thënë Kastrati.

Në Gjilan dhe në Drenas disa pjesë të vogla janë goditur nga vërshimet./Botapress/

Burimi i lajmit: Bota Press