Ngjarjet e datës 29 maj – KosovaPress

Përurohet busti i heroit të kombit Nesimi Elshani. (Oborri i shkollës së fshatit Nagavc-Rahovec, ora 10:00)

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist do të organizojë protestën “Kundër dhunës seksuale ndaj vajzave dhe grave”. (Qendra e qytetit të Deçanit, ora 12:00)

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) zyrtarizon kandidaturën për kryetar të Komunës në Prizren. Merr pjesë dhe kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj. (Kompleksi i Lidhjes së Prizrenit, ora 13:00)

Nisma Socialdemokrate mban Kuvendin Zgjedhor. (Hotel “Emerald”, Prishtinë, ora 13:00)

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) zyrtarizon kandidaturën për kryetar të Komunës në Fushë-Kosovë. Merr pjesë dhe kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj. (Amfiteatri i hapur para stacionit të trenit, Fushë-Kosovë, ora 15:00)

Hapet ekspozita e shtatëmbëdhjetë personale e profesorit Enver Hoxhaj. (Galeria e Hamamit, Prizren, ora 19:00)

Burimi i lajmit: Kosova Press

Author: admin