May 23, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Policia kërkon ndihmënga qytetarët për arrestimin e këtij personi (Foto)

1 min read

Policia e Kosovës në Pejë, në bashkëpunim me Gjykatën Themelore të këtij rajoni ka kërkuar ndihmën për gjetjen e të dyshuarit Malë Sejfijajt.

Sejfiaj është i ngarkuar me akuzën për lëndim të rëndë trupor dhe për momentin ndodhet në arrati.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, ka njoftuar policia.

Burimi i lajmit: Epoka e Re