May 27, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Princi Harry flet për momentin kur Meghan Markle i foli për mendimet vetëvrasëse

2 min read

Princi Harry ka folur për momentin kur gruaja e tij Meghan Markle i tregoi atij për mendimet vetëvrasëse.

“Gjëja më e frikshme për të ishte qartësia e mendimit. Ajo nuk e kishte ‘humbur atë.’ Ajo nuk ishte e çmendur. Ajo nuk ishte vetë-mjekuese, qoftë përmes tabletave apo përmes alkoolit. Ajo ishte absolutisht e matur. Ajo ishte plotësisht e arsyeshme. Megjithatë, në qetësinë e natës, këto mendime e zgjuan atë”.

“Kështu që shumë njerëz kanë frikë të mos marrin fundin e asaj bisede [nga një person vetëvrasës] sepse nuk ndihen sikur kanë mjetet e duhura për të dhënë këshillat e duhura”, tha Harry. “Por ajo që dëshiron të thuash është, ‘Ti je atje.’ Dëgjo, sepse të dëgjosh dhe të jesh pjesë e asaj bisede është pa dyshim hapi i parë më i mirë që mund të ndërmarrësh”.

Harry më parë tha: “Unë jam disi i turpëruar nga mënyra se si e trajtova atë. Dhe sigurisht, për shkak të sistemit në të cilin ishim dhe përgjegjësive dhe detyrave që kishim, ne patëm një përqafim të shpejtë, dhe pastaj na duhej të ndryshoheshim dhe duhej të hidheshim në një autokolonë me një shoqërues policie dhe të shkonim në Royal Albert Hall për një ngjarje bamirësie dhe më pas dilni në një mur të kamerave dhe bëni sikur gjithçka është në rregull. Nuk kishte një mundësi për të thënë, ‘E dini çfarë? Sonte nuk do të shkojmë. Sepse thjesht imagjinoni historitë që vijnë nga kjo”.

Meghan i tha Harry-it se ajo po mendonte të vriste veten natën e 16 janarit 2019, menjëherë para se të vendoseshin të largoheshin për një ngjarje në Royal Albert Hall.

Në atë kohë, Meghan ishte shtatzënë me djalin Archie, transmeton Klan Kosova.

Burimi i lajmit: Klan Kosova