May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Quincy Jones thotë që Elvis Presley ishte racist

1 min read

Producenti Quincy Jones ka thënë që nuk do të punonte kurrë me Elvis Presley-n pasi pohon se ky i fundit kishte qenë racist.

Jones, i famshëm më së shumti për prodhimin e albumit më të shitur të të gjitha kohërave, “Thriller” të Michael Jackson-it, këto komente i ka dhënë për the Hollywood Reporter.

“Shkruaja për Tommy Dorsey-n, oh Zot, në të pesëdhjetat. Dhe hyri Elvisi, dhe Tommy tha: Nuk dua të punoj me të. Ai ishte një nënq*** racist – tash po e mbylli gojën”.

“Sa herë që e shihja Elvisin, ai trajnohej nga Otis Blackwell, që e mësonte se si të këndojë”.

Burimi i lajmit: Klan Kosova