May 23, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Raportim ndryshe i motit në Klan Kosova (VIDEO)

1 min read

Parashikimi i motit në Klan Kosova sot u bë në një mënyrë më ndryshe se zakonisht.

Në vend të studios, raportimi për temperaturat u bë në ambient të hapur dhe në mes të rreshjeve të shiut, duke i dhënë shikuesve një pamje më të qartë të asaj se çfarë moti po mban aktualisht.

Burimi i lajmit: Klan Kosova