November 29, 2021

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Veshje tradicionale të dasmave në vende të ndryshme të botës – Telegrafi

1 min read

Nëse i lini mënjanë të gjitha gjërat e këqija, do të pranonit se bota është një vend i bukur për të jetuar. Ka kaq shumë dashuri.

Kur bëhet fjalë për dashurinë, kur ka qenë hera e fundit që keni marrë pjesë në një ceremoni martese? Çfarë kishin veshur nusja dhe dhëndri?

Ka kaq shumë lloje veshjesh martesore në botë. Ka diçka të ëmbël dhe të ngrohtë në kulturë dhe traditë.

Ne ua sjellim më poshtë disa nga veshjet më të veçanta të dasmës nga kultura të ndryshme në botë:

Kina

Indonezia

India

Gana

Nigeria

Norvegjia

Skocia

Etiopia

Pakistani

Hawaii

Malajzia

Korea e Jugut

Sri-Lanka

Rumania

Japonia

/Telegrafi/

Burimi i lajmit: Telegrafi