May 28, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Zaev: Unë jam për prani fizike në shkolla – Telegrafi

1 min read

Kryeministri Zoran Zaev sot para mediave tha se nga 1 shtatori, ai personalisht, është për nisjen e mësimit me prani fizike.

“Unë jam për prani fizike, mendoj se do të kemi gjendje stabile deri atëherë, sidomos tani me vaksinim”, tha Zaev.

Kryeministri shtoi se nuk dëshiron që qëndrimi i tij të ndikojë ndaj Komisionit për Sëmundje Ngjitëse.

“Anëtarët e komisionit janë parimorë dhe nuk do të lejojnë që mendimi im të ndikojë te vendimi i tyre”, tha Zaev./Telegrafi/

Burimi nga Telegrafi