January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Arrestohen shtatë persona në Maqedoni, kapen me lëndë narkotike – Sinjali

1 min read

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni, në raportin ditor ka njoftuar për tre raste ku ka arrestuar 7 persona pasi janë kapur me drogë.

Rasti i parë ka
ndodhur dje, në orën 19:00 në rrugën rajonale Kërçovë-Demir Hisar, ku janë
arrestuar dy persona, vozitësi A.M.(40) dhe D.B.(27), të dy nga Manastiri, pasi
gjatë vozitjes me veturën “Mercedes” janë kapur me pluhur droge.

Rasti i dytë ka
ndodhur në orën 21:15, në Shkup, ku është arrestuar G.K. 29-vjçare nga Shkupi,
pasi gjatë kontrollit është kapur me drogë.

Në Shkup dje ka ndodhur edhe një rast, në orën 15:30 ku janë arrestuar 4 persona të cilët kanë qenë duke vozitur me një veturë. Gjatë bastisjes së veturës, janë kapur me marihuanë dhe si pasojë janë arrestuar shoferi M.M.(26), F.A.(31) të dy nga Shkupi, A.S.(25) nga Pehçeva dhe A.S.(25) nga Negotina.

/GazetaSinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali