January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Daut Haradinaj krenar me nipin, Luanin

1 min read

Dje ka përfunduar ushtrimi i përbashkët i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) me forcat ushtarake amerikane “Defender Europe 21”, në Babaj të Bokës në Gjakovë.

Ushtria e Kosovës ngadal por shumë sigurt po shndërrohet në ushtri profesionale dhe të matshme me ushtritë e vendeve më të fuqishme. Shpejt do të jetë pjesë e strukturave euro-atlantike.

Pjesë e këtyre ushtrime ishte edhe Luan Haradinaj, djali i heroit të Kombit, Shkelzen Haradinaj.

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj ka publikuar një fotografi të Luanit gjatë stërvitjeve.

Burimi i lajmit: Epoka e Re