Deçan: Sot organizohet protestë kundër sulmeve seksuale

Në Deçan do të mbahet protestë kundër dhunës seksuale.

Këtë do ta organizojë Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist, njofton Insajderi.

Protesta pason pas atyre të mbajtura në Prishtinë e Mitrovicë.

Disa raste të sulmeve seksuale, kanë bërë që organizatat për të drejtat e grave ta shohin rrugën si adresën kryesore për ta shfaqur pakënaqësinë. /Insajderi.com

Burimi nga Insajder

Author: admin