Do të shndërrohet në qendër të teknologjisë digjitale, shihni si po ecin punimet në Piramidën e Tiranës (Foto)

Në Piramidën e Tiranës vijon puna për ta shndërruar në një qendër të teknologjisë digjitale.

Në pamje duket se si po ecin punimet për ta kthyer Piramidën në qendrën më të madhe invoacionit dhe zhvillimit të inteligjencës artificiale në rajon.

Kjo qendër “TUMO”, njësoj si qendrat e ngjashme në Paris apo Berlin dhe mendohet të jetë më e madhja e këtij lloji në Ballkan.

Piramida e Tiranës do të mirëpresë mijëra të rinj për të mësuar gjuhën e kodimit, robotikë, design dhe programim, me mbështetjen e “Fondit të Zhvillimit Shqiptaro-Amerikan, ka thënë më parë kryebashkiaku Veliaj.

[embedded content]

Burimi i lajmit: Një Kombë

Author: admin