January 19, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Fatmir Limaj pa kundërkandidat në Kuvendin zgjedhor – KOHA.net

1 min read

Nisma Socialdemokrate po mban Kuvendin e II-të zgjedhor të partisë.

Në këtë kuvend pritet të zgjidhet kryetari i partisë dhe këshilli kombëtar.

Siç është bërë e ditur kandidati i vetëm për kryetar të këtij subjekti është kryetari i deritanishëm Fatmir Limaj./ kp

Burimi i lajmit: Koha.net