May 25, 2022

KleaBe

ALL HERE FOR YOU

Gazmend Muhaxheri nënshkroi peticionin e PSD-së për faljen e gjobave gjatë pandemisë – Sinjali

1 min read

Partia Socialdmeokrate ka vazhduar sot mbledhjen e nënshkrimeve në Pejë për faljen e gjobave në pandemi të shqiptuara ndaj qytetarëve, shkruan Gazeta Sinjali.

Në disa foto që po qarkullojnë në rrjete sociale, shihet se
kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka nënshkruar këtë peticion.

Sipas PSD-së, ky peticion do të nënshkruhet nga qytetarët gati se në të gjitha komunat e vendit, dhe pas mbledhjes së nënshkrimeve të nevojshme, do t’i dërgohet Kuvendit të Kosovës./Gazeta Sinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali