January 19, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Gërvalla për vendimet e Qeverisë Kurti: Kemi premtuar punë dhe jo fjalë

1 min read

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ushtrimin e djeshëm të FSK-së në “Europe Deffender 2021” ia ka atribuuar si sukses të Qeverisë së saj.

Ndonëse pjesëmarrja në këtë ushtrim është fryt i angazhimit disa-vjeçar të FSK-së dhe planifikim afatgjatë nga miqësia me SHBA-të dhe vendet anëtare të NATO-s, Gërvalla këtë nuk ka hezituar ta cilësojë si lajm të mirë, të mundësuar nga qeveria Kurti.

Ajo me anë të një postimi në Facebook, ka thënë se ky ishte ndër lajmet e mira dje të një qeveria që ajo thotë ka punë dhe jo fjalë.

“1.2 milion vaksina, homologimi, Europe Defender 2021. Çdo ditë nga një hap, nganjëherë edhe më shumë se një. Kemi premtuar punë dhe jo fjalë”, ka shkruar Gërvalla.

Burimi i lajmit: Një Kombë