January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Kolona deri në 400 metra dhe pritje deri në 1 orë në Merdare, kjo është gjendja në pikat tjera kufitare – Sinjali

1 min read

Aktualisht në pikën kufitare në Merdare, kolonat në dalje janë deri në 400 metra dhe duke shkaktuar pritje deri në një orë, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas të dhënave zyrtare në
faqen e Ministrisë së Punëve të Brendshme, kolonat në hyrje të pikës kufitare në
Vërmicë janë deri në 150 metra, duke bërë që të ketë pritje për të hyrë deri në
20 minuta.

Kurse, në pikëkalimet tjera kufitare, nuk ka ndonjë fluks të madh të udhëtarëve dhe pritja është më së shumti deri në pesë minuta./Gazeta Sinjali/

Burimi i lajmit: Gazeta Sinjali