Limaj zgjidhet sërish kryetar i NISMA Socialdemokrate

Fatmir Limaj është rizgjedhur kryetar i subjektit politik të Nismës Socialdemokrate.

Limaj mori besimin e të gijthë delegatëve të cilët ishin prezent në Kuvendin e II-të zgjehdor të Nismës.

Në fjalën e tij pas rizgjedhjes, ai ka falëndëruar delegatët për besimin e dhënë duke u zotuar se do të vazhdoj angazhimin në promovimin e vlerave tona kombëtare

“Nisma si parti e moderuar të vazhdoj me politikat sociale. Në promovimin e vlerave demokratike, në promovimin e avancimin e të drejtave pa dallim feje e etnie. Në mbështetje të asaj kategorie që më së hsumti kanë nevojë. Ne do ta promovojmë fuqishëm të kaluarën tonë historike”, ka thënë ndër të tjera ai.

Më tutje ai ka thënë se do të jenë zë i fuqishëm opozitarë dhe nuk do të lejojnë që Kosova të rreshqas në autokraci e despotizëm.

Burimi i lajmit: IndeksOnline

Author: admin