January 22, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Nis Kuvendi Zgjedhor i Nismës, Fatmir Limaj pa kundërkandidat – KosovaPress

1 min read

Nisma Socialdemokrate po mban Kuvendin e II-të zgjedhor të partisë.

[embedded content]

Në këtë kuvend pritet të zgjidhet kryetari i partisë dhe këshilli kombëtar.

Mediet janë lejuar të marrin pjesë në fillim të punimeve të këtij kuvendi.

Siç është bërë e ditur kandidati i vetëm për kryetar të këtij subjekti është kryetari i deritanishëm Fatmir Limaj.

Burimi i lajmit: Kosova Press