Policia arreston tetë persona në disa lokacione në Podujevë – GazetaBlic

Gjatë kësaj jave nga njësitet policore të Podujevës, në 8 (tetë) aksione të ndara, janë arrestuar 8 persona për të cilët kishte urdhëresa të gjykatës, njofton Policia,

– Aksionet janë ndërmarrë në lokacione të ndryshme, përkatësisht në fshatrat Dumnicë, Dobratin, Gllamnik dhe në qytetin e Podujevës, ku janë arrestuar 8 persona me urdhëresa të gjykatës.

– Personat e arrestuar janë:

– -A. Sh mashkull, 21 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për vjedhje të rëndë),

– -G.Amashkull, 20 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për vrasje në tentativë denim 3 vite),

-S.S mashkull, 31 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për ”Dëmtim i minjerave dhe mineraleve),

– -Sh. S femër 77 vjeç, shtetase e Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për armëmbajtje pa leje)

– -B. L. mashkull, 33 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë të gjykatës për Lëndim trupor ),

– -L. D. mashkull, 47 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për vjedhje),

– -A. D. mashkull, 26 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë gjykatës për posedim të narkotikëve), dhe

– -F.S.mashkull,24 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës për veprën Asgjësim apo dëmtim të pasurisë.

– Personat e arrestuar pas përfundimit të procedurave policore, konform urdhëresave të gjykatës janë proceduar më tej

Burimi i lajmit: Gazeta Blic

Author: admin