January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

SSC prezantoi Tuatara Striker dhe Aggressor – Telegrafi

1 min read

SSC ka prezantuar dy versione të reja të hiper veturës Tuatara, Striker dhe Aggressor.

Tuatara Striker është një model i përqendruar në aerodinamikë, kështu që vetura me një shpejtësi prej 255 km/h krijon 500 kg forcë rrëzimi. Spolerja masive e pasme është pjesë e paketës dhe punon në kombinim me një krah aktiv, një stabilizues vertikal dhe një difuzor të modifikuar.

Ndarësi i përparmë është pjesë e zgjidhjeve aerodinamike në pjesën e përparme. Brenda ka më shumë karbon dhe alcantara.

Ky model zhvillon standardin 1,750 kuaj/fuqi, por Tuatara Aggressor është më i fuqishëm sepse fuqia është rritur në 2,200 kuaj/fuqi. Ashtu si në rastin e Striker, edhe aerodinamika është përmirësuar, por ky model është projektuar ekskluzivisht për pistën.

SSC nuk ka lëshuar detaje të tjera përveç se vetura mund të modifikohet ndjeshëm duke përfshirë tingullin e saj.

Kompania synon të prodhojë vetëm 100 kopje “standarde” të modelit Tuatara, 100 kopje të Tuatar Striker dhe vetëm 10 kopje të Tuatara Aggressor. Çmimet ende nuk dihen. /Telegrafi/

[embedded content]

Burimi i lajmit: Telegrafi