January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

‘Te cili motel po shkojmë sot’: Aktori kosovar tregon rastin që i ndodhi të dashurës së tij në një institucion shtetëror

1 min read

Aktori i njohur kosovar Muhamed Arifi ka treguar për një rast që i kishte ndodhur të dashur së tij në një nga institucionet shtetërore.

Ai në Libero të ATV ka rrëfyer se derisa kishte shkuar për punë një një institucion shtetëror ishte përballë me një situatë të pakëndshme, kur kishte hasur në dy persona të punësuar në këtë institucion.

“Unë ni rast po e tregoj për një rast që i ka ndodhë të dashurës tem. Ajo është me flokë të bardha dhe nuk duket si shqiptare. Ajo është IT me profesion dhe ka shkuar me kry një punë, me e ndreqë një softver në një nga institucionet tona. Ajo hypë në lift, dhe aty hypë edhe një çift. E shohin këtë me flokë të bardha dhe mendojë se është e huaj, ata ia nisin bisedës: “A po shkojna te ky motel, apo te ai tjetri, a po shkojmë te shpia jem apo e jotja”, është rrëfimi që ai ka treguar se i ka ndodhur të dashurës së tij.

Burimi i lajmit: IndeksOnline