January 19, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

UEFA miraton heqjen e rregullit të golit si mysafir në kompeticionet e saj

1 min read

Komiteti i garave të klubeve te UEFA-s ka rënë dakord të heq rregullin e golave si mysafir në garat evropiane që nga edicioni i ardhshëm, njofton Insajderi.

Ky rregull ka hyrë në fuqi që nga viti 1965, dhe do të ketë nevojë për miratimin e komitetit ekzekutiv të UEFA-s i cili do të mblidhet më 9 korrik për të shqyrtuar këtë qështje.

Përveç këtij rregulli, shtëpia më e madhe e futbollit evropian, është duke shqyrtuar të ndryshojë edhe rregullin për “offside”, pasi dëshirojnë që në pozitë jashtë loje të mos përfshihen gjymtyrët e trupit me të cilat nuk mund të luash. /Insajderi.com

Burimi i lajmit: Gazeta Online Insader