January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Vëllai i Donjeta Pajazitajt ka disa fjalë për prokuroren e rastit pasi vrasësi u dënua me burgim të përjetshëm – GazetaBlic

1 min read

Shkëlqim Pajazitaj, vëllai i Donjeta Pajazitajt, ka shkruar disa fjalë për prokuroren Valbona Disha-Haxhosaj, pasi vrasësi i motrës së tij, Naser Pajazitaj, u dënua me burgim të përjetshëm.

Në emër të familjes Pajazitaj, ai ka falënderuar prokuroren e rastit për, siç ka thënë, gjithë mundin gjatë këtyre viteve.

Ai ka thënë se s’kanë angazhuar as avokat, falë besimit që kanë pasur në prokuren Disha-Haxhosaj.

“Edhe pertej tentimeve qe te mos vazhdosh dhe te heqesh dorë, ti nuk ndalove dhe vazhdove duke mos u trembur dhe friguar, ndoqe rrugen e drejtesis.

Gjithe ashtu nuk u bazove ne shpifjet dhe fajlet me asryetimin se ne si familje jemi duke te share ose fyer ndonjeher, sepse ne ishim ata qe besuam ne ty dhe punen tënde, dhe te hodhem mbi supe gjitha veshtersit duke mos angazhuar as #Avokat, dhe kjo u bë fale besimit qe kishim ne ty”, ka shkruar ai.

Burimi i lajmit: Gazeta Blic