January 27, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Vetëm sot, 13 mijë qytetarë të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri – KOHA.net

1 min read

Mëngjesi i sotëm ka nisur me fluks te lartë qytetarësh e mjetesh nga Kosova drejt Shqipërisë. Janë familjare, grupe miqsh drejt qyteteve të ndryshme për të kaluar këtë fundjavë.

Për disa prej qytetareve është edhe periudhë pushimesh ne det. Policisë kufitare i është dashur të punojë që në orët e para të mëngjesit me procedure të përshpejtuar për të shmangur radhët e gjata dhe qëndrimet e panevojshme ne kufi.

Vetëm sot përllogariten të kenë hyre më shume se 6300 mjete dhe rreth 13 mijë qytetarë të Kosovës drejt Shqipërisë. /abc

Burimi i lajmit: Koha.net