January 20, 2022

KleaBe

Të Gjitha Këtu për Ju

Video e rrallë: Turistët filmojnë drerin e egër duke notuar në Liqenin e Komanit

1 min read

Një video e rrallë është regjistruar nga tursitët në Liqenin e Komanit, në Shqipëri. Siç shihet nga pamjet e mëposhtme, një dre noton në ujërat e Liqenit për të dalë në anën tjetër.

Turistët të cilët udhëtonin dy ditë më parë me traget përmes Komanit, kanë parë drerin në mes të ujit dhe kanë nisur të filmojnë.

Burimi i lajmit: Një Kombë