September 27, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Shikoni se si ndryshon pamja e Golf GTI – Kosova Sot

2 min read

Volkswagen Golf GTI i ri është një hatchback fantastik, por disa mendojnë se ende ka një pamje delikate që e bën atë të mos ndryshojë dukshëm nga modelet “më të dobëta”. Mund të ketë një zgjidhje për ta, dhe kjo është ideja e Prior Design.

Kjo e fundit ka publikuar interpretime dhe video që tregojnë një bodykit të dizajnuar për gjeneratën e tetë Golf GTI, i cili transformon pamjen e hatchback të fuqishëm të Gjermanisë.

Modifikimet fillojnë përpara ku Prior Desing ka instaluar një parakolp të ri përpara dhe ndarësin e zgjatur. Ndryshimet më të dukshme janë harqet e rrotave të zgjatura që e bëjnë GTI të duket agresive. Ekziston gjithashtu një seri e re e rims dhe vetura është ulur dukshëm.

Ajo ka vazhduar ndryshimet atje ku janë parakolpët e rinj, shpërndarësi më agresiv dhe spoiler i kulmit.

Nuk dihet ende nëse dhe kur Prior Desing do të prodhojë dhe do t’u ofrojë klientëve këtë çantë fantastike për trup dhe me çfarë çmimi.

Golf GTI standard është mundësuar nga një benzinë turbo me katër cilindra 2.0 litërsh që zhvillon 242 kuaj/fuqi dhe 370 Nm çift rrotullues. Ata që duan më shumë energji mund të zgjedhin GTI Clubsport i cili jep 296 kuaj/fuqi dhe 400 Nm çift rrotullues.

[embedded content]

(Kosova Sot Online)

Burimi i lajmit: Kosova Sot