September 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Dy arsye pse mund t’ju ënjtjen gishtërinjtë – Kosova Sot

1 min read

Ekzistojnë shumë arsye pse gishtërinjtë mund t’ju ënjtjen, derisa ndonjëherë kjo nuk është rrezik, disa arsye tjera mund të jenë natyrore.

DITËT E NGROHTA TË VERËS

Të ngrohtit zgjeron enët e gjakut në mënyrë që trupit të ftohet më lehtë. Një ënjtje e tillë duhet të hiqet vetvetiu, por nëse shfaqet presion dhe dhimbje, vizitojeni mjekun.

SHUMË KRIPË

Nëse ushqimin e hani me shumë kripë, ky është shkas i gishtërinjve tuaj të ënjtur. Trupi jonë gjithmonë mban ekuilibrin e ujit dhe kripës. Më shumë kripë do të thotë më shumë ujë. Ky problem duhet të zhduket brenda 24 orëve, por mundet edhe më gjatë, varësisht nga ushqimi juaj.

(Kosova Sot Online)

Burimi i lajmit: Kosova Sot