September 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Zëdhënësi i Federatës së Maqedonisë flet nga Rumania: Jemi si të burgosur

1 min read

23:29 / E Enjte, 10 Qershor 2021 / A. A

Maqedonia e Veriut për herë të parë po jeton eksperiencën e pjesëmarrjes në kampionatin evropian.

Kombëtarja e futbollit është vendosur në Bukuresht, ndërsa në grup do të ketë punë me Austrinë, Holandën dhe Ukrainën.

Zëdhënesi i Federatës së Maqedonisë së Veriut, Faton Zylbehari flet për eksperiencën.

“E kemi shijuar në maksimum sepse është diçka e veçantë. Qysh nga shtrirja e tepihut të kuq, pastaj udhëtimi nëpër qytet. Por këtu ka rregulla strikte. Jemi si të burgosur, dy ashensor na takojnë neve, kati ynë në hotel është i bllokuar” deklaroi Zylbehari në Duelin Evropian.

/Indeksonline/

Burimi nga Indeksonline