June 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist – KosovaPress

1 min read

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurit me inicialet H.H.

Prokuroria Speciale aktakuzën kundër të pandehurit me inicialet H.H., e ka ngritur për shkak të dyshimit se e ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist”, të  Kodit penal të Republikës së Kosovës.

Burimi i lajmit: Kosova Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *