June 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

Apliko për kredi në ProCredit në më pak se 50 sekonda. Shiko Videon – KOHA.net

1 min read

Klientët privatë të bankës ProCredit mund të aplikojnë online për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës apo patundshmëri e cila po ofrohet me kushte speciale dhe normë atraktive të interesit.

Apliko Online Këtu

Të veçantat e kredisë:

✔ Normë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%
✔ Trajtim të shpejtë të aplikacioneve online
✔ Afat maturimi deri në 20 vite

Oferta vlen deri më: 30 qershor 2021

Shiko videon udhëzuese:

[embedded content]

Bëhu klientë i yni, apliko online për llogari rrjedhëse.

ProCredit Direkt, lehtë për ty!

(Artikull i sponsorizuar)

Burimi i lajmit: Koha.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *