June 20, 2021

KleaBe.Com

Të Gjitha Këtu për Ju

MPJ konfirmon, ministres së Serbisë nuk iu aprovua kërkesa për të hyrë në Kosovë – Telegrafi

1 min read

Ministres së Punës së Serbisë, Darija Kisiq-Tepavçeviq nuk i është lejuar hyrja në territorin e Republikës së Kosovës.

Këtë e konfirmuan për Telegrafin nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së Kosovës.

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk i ka aprovuar kërkesën për hyrje në Kosovës znj. Darija Kisić Tepavčević”.

Ndryshe, ministrja e Punës në Serbi, Darija Kisiq-Tepavçeviq, mbrëmë nuk është lejuar të hyjë në Kosovë.

Siç është raportuar Tepavçeviq kishte planifikuar të mbante një provim me studentët e vitit të tretë në Departamentin e Epidemiologjisë në Fakultetin e Mitrovicës së Veriut. /Telegrafi/

Burimi nga Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *